Noaptea Muzeelor la Florești

Am organizat ieri de la ora 19 la ora 23 un eveniment la Floresti, pe domeniul Cantacuzino, in cadrul Noptii Muzeelor, la poalele ruinei iluminate.

Am organizat ieri de la ora 19 la ora 23 un eveniment la Floresti, pe domeniul Cantacuzino, in cadrul Noptii Muzeelor, la poalele ruinei iluminate. In afara panourilor didactice, le-am oferit vizitatorilor veniti de la Bucuresti, Floresti si Ploiesi o expozitie de fotografii inspirate de mareata ruina precum si 
un tur ghidat al ruinei Palatului Micul Trianon, un scrut istoric al Domeniului si al familiei si la sfarist o tratatie cu prajituri facute de elevii scolii din Floresti, care participa activ la toate evenimentele organizate de Fundatia Domeniul Cantacuzino-Floresti pe care o co-prezidez. 
La sfarsitul lunii, va asteptam intre 31 mai si 2 iunie la noi evenimente organizate in cadrul Saptamânii europene a Caselor Istorice si cu ocazia Sezonului Cultural franco-român : un concurss de ponei, un concert simfonic cu orchestra Musiques en Seine din Franta si un concert de jazz. Ambele concerte sunt organizate in partenerat cu Filarmonica din Ploiesti.