Ediția a VI-a Karpatia Horse Show

Fly me to the Moon... dar mai întâi către Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020! Save the date: Ediția a VI-a Karpatia Horse Show va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie.

Domeniul Cantacuzino din Florești va fi punctul de pornire către stele pentru mulți concurenți alături de caii lor și spunem asta la propriu, fiindcă anul acesta Karpatia va aduce în premieră în România un Concurs Complet Internațional de 4*.

Rezultatele îi vor propulsa pe călăreți în drumul spre calificările de la JO, așa cum numai alături de cai pot ținti cele mai frumoase vise, repere fantastice care par mai aproape ca niciodată.

Pe voi vă invităm să vă lăsați contaminați de această modalitate de a vedea viața prin pasiune, performanță, eleganță și îndrăzneala de a realiza lucruri la care nu ați fi sperat.

Vă invităm să fiți alături de sportivi, să-i încurajați, să vă bucurați de promenadă pe unul dintre cele mai frumoase Domenii nobiliare din România unde v-am pregătit o mulțime de modalități de a petrece timpul alături de prieteni, unde nu lipsesc activități pentru întreaga familie, de dimineață până seară.

Evenimentul pe Facebook.

Bilete

Program