Programul sportiv al evenimentului Karpatia Pony Show 2019

Patrimoniul cultural român prinde contur la Florești, odată cu cea de-a treia ediție Karpatia Pony Show.

Patrimoniul cultural român prinde contur la Florești, odată cu cea de-a treia ediție Karpatia Pony Show.

Programul sportiv al evenimentului Karpatia Pony Show 2019 va cuprinde trei competiții ecvestre cu ponei și cai:

Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole, si atelaj;

Concursul Naţional de Probă Completă (CCN) pentru călăreţi novici şi pre-novici, care include spectaculoasa probă de cross-country, stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show ;

Concursul de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri.

Activitățile sportive vor fi completate cu un impresionant show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross Country Farm, parade de ponei, demonstrații cu câini și alte atractii, toate menite sa creeze o atmosferă de neuitat.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi în aer liber destinată familiilor cu copii, dar și adulților. Aici veti gasi spații de agrement cu ponei, cai si trăsuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii şi tineri, un Aventura-Parc inedit cu plimbări pe mountain-bike, tiroliană, tir cu arcul sau cu pusti cu aer comprimat, bungee și alte atracții.

Festivalul ecvestru va fi înnobilat anul acesta cu un element surpriză - un concert simfonic, cu invitați de seamă.

Website eveniment: https://pony.karpatiahorse.ro/

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/459120957961453/